KitPvP Sunucusu Hakkında

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Bu forumda oynadığım süre zarfı boyunda KitPvP sunucusunda gördüğüm eksiklikleri, oyuncuların bu eksiklikler karşısında nasıl tepki gösterdiklerini ve ortak sorunları konu aldım. Bahsetmiş olacağım bu konu başlıkları oyuncular dinlenerek özenle listelenmiştir. Keyifli forumlar dilerim.
Selam ben KingZombie. KitPvP sunucusunu neredeyse 1 yıldır keyifle oynuyorum. Kişisel bilgilerimden bahsedicek olursak 21 yaşındayım. Minecraft Sunucu, Plugin, Skript işleriyle uğraştım. Daha fazla bilgi vermeye gerek yok konumuza dönelim. Herkese iyi forumlar dilerim.
Sunucudaki en güçlü eşyalar bildiğimiz üzere SVIP ve TERMİNATÖR kitleridir. Sunucudaki en güçlü eşya olmalarına rağmen sunucudaki oyuncuların bütün sanal sandıkları bu eşyalardan kaynıyor ve oyunda çok dengesizlik yaratıyor. Bu durumun önüne geçmek için size önerdiğim seçenekleri gözden geçiriniz. Bu seçeneklerin her biri sunucudaki eşya/ganimet değersizliğinin önüne geçmek için özenle seçilip listelenmiştir.
Sunucuda repair kağıdı bulunduğundan hiçkimse yanına yedek set almıyor ve bu setlerin birikimi sonucu sunucuda eşya/ganimet değersizliği yaşanıyor. Bu durum eşya/ganimet değersizliğin yaşanmasında çok önemli rol oynuyor. Bu durumun önüne geçilmelidir. Repair Kağıdını sunucudan kaldırırsak savaşa girmek isteyen bir oyuncu yanına yedek set almak zorunda, aksi taktirde seti kırılıp ölebilir ve ganimetlerini kaybedebilir. Bu durumda savaşa giren büyük bir çoğukluk yanına ekstra yedek set alacak ve bu durum eşya/ganimet değersizliğinin önüne geçecektir.
Bilgiğimiz üzere sunucudaki RÜTBE ve VIP üyelik kitlerinin bekleme süreleri çok kısa! Bu durum uzun vadede eşya/ganimet değersizliğine yol açar ki KitPvP sunucusu çok uzun zamandan beri açık bir sunucudur. Bu durumu vote ödüllerinden olsun veya kendi maddi imkanlarıyla elde etmiş olduğu VIP üyeliklerden "her gün" belirlenmiş olan kitleri alıyor ve biriktiriyor. Bir oyuncu ele alalım. Bu oyuncu SVIP üyeliği olduğu taktirde her gün 3 kit (p5-p6 karışık) ve 12 adet büyülü altın elma alıyor! Böyle şey olmaz dediğinizi duyar gibiyim. Evet maalesef böyle. 1 ay birikim sonucu bu oyuncu hiçbir şey yapmasa bile bütün sanal sandıklarını en yüksek eşyalar ile doldurabilir. Bu durumun önüne geçmemiz gerekmektedir. Eğer geçmezsek eşya/ganimet değersizliği her geçen gün artarak devam edecektir.
Artık bu sorunlarla çok destek atıldı, çok şikayet edildi biliyorum fakat tekrar değinmek zorundayım. Bu tür sorunlar birçok oyuncunun yaşadığı şikayetler dinlenerek özenle listelenmiştir.
Sunucuda en çok şikayet edilen hile türleri şunlardır;
1. Criticals (YÜKSEK ŞİKAYET!)
2. NoKnockback/Velocity (YÜKSEK ŞİKAYET!)
3. Fly
4. Speed
Öncelikle bu süreli yay kararında memnun olan bir kişi bile yoktur (Bence). Bu süreli yayı oyuncuların şikayetlerini baz alarak mı belirlediniz bilmiyorum ama oyun zevkini bozan bir hamle yaptığınız aşikar. Sizlere çok güzel bir önerim var, bu önerimi lütfen gözden geçirin. Sunucuda aktif oynayan oyuncuların görüşünü alarak net çözümün bu olacağına inanıyoruz.
- Bütün yaylardan "YUMRUK" büyüsü kaldırılsın, yay süresi kaldırılsın!
Bu konuyu başka oyunculara danışmadım. Bu madde tamamen benim fikrlerime göre listelenmiştir. Iksir marketine eklenmesi/çıkarılması gereken iksir listesi aşağıda listelenmiştir.
- PATLAYICI ZEHİR -- EKLENMELİ
- PATLAYICI YAVAŞLIK -- EKLENMELİ
- PATLAYICI ANINDA HASAR -- EKLENMELİ
- Güç II -- ÇIKARILMALI!
Savaş esnasında olsun olmasın bir portaldan girip diğer portaldan çıkınca bir oyuncuya 3-4 saniyeliğine vuruş engelleniyor. Bu hata giderilmelidir.
15 Mayıs 2023 14:03

bencede bi konuya kadar haklısın yay süresi ve eşya birikmesi yüzünden insanlar da çok fazla ganimet var ve bu yüzden insanlar pvp atmıyorlar biz yetkililerin gerekeni yapmasını bekliyoruz ve inşallah aktiflik gene artar
15 Mayıs 2023 14:16

Çoğu Konuda Sana Katılıyorum. Özellikle de hile kısmına tüm oyunlarda aynı şeyleri yapıyorlar. Yaylardan yumruk kaldırılacaksa direkt yaylar engellensin bence, sonuçta kit pvp oynuyoruz konu vs atmak kendini geliştirmek. İtem fazlalığına gelirsek de bence de voteden gelen vipler için kit sürelerin daha uzun olması lazım, Ayrıca genel bir sıfırlama gerekmekte bence maplar olsun, kitler olsun, eşyalar olsun bence yeteri kadar durdu.
Repair kağıdı mantıklı aslında ama fiyatı 1k olduğu için ve büyülü altın elma bulunan her kitte bedavaya alınabildiği için biraz tadı kaçıyor kalkmasına gerek yok diye düşünüyorum. Kolay Gelsin
15 Mayıs 2023 14:21

Çoğu Konuda Sana Katılıyorum. Özellikle de hile kısmına tüm oyunlarda aynı şeyleri yapıyorlar. Yaylardan yumruk kaldırılacaksa direkt yaylar engellensin bence, sonuçta kit pvp oynuyoruz konu vs atmak kendini geliştirmek. İtem fazlalığına gelirsek de bence de voteden gelen vipler için kit sürelerin daha uzun olması lazım, Ayrıca genel bir sıfırlama gerekmekte bence maplar olsun, kitler olsun, eşyalar olsun bence yeteri kadar durdu.
Repair kağıdı mantıklı aslında ama fiyatı 1k olduğu için ve büyülü altın elma bulunan her kitte bedavaya alınabildiği için biraz tadı kaçıyor kalkmasına gerek yok diye düşünüyorum. Kolay Gelsin
16 Mayıs 2023 19:12

Yay süresi 3 saniyeden 1 saniyeye düşürülmüştür. Bilginize. (Yapılan faaliyet tarihi bilinmiyor.)
24 Mayıs 2023 15:27

Güzel bir yazı olmuş. Ellerine sağlık **\
06 Haziran 2023 20:15

Bende 3 yıldır oynuyorum kingzombie donuna kadar doğru söylüyo kitpvp eskisi gibi olursa kitle tekrar başlar ama siz yanlıs yaptıgınız için kitpvp oyuncu yok ve bu olaydan dolayı kingzombie arkadası tebrik ediyorum
06 Haziran 2023 22:57

yay süresi kaldırılmıştır, portalların kaldırılması daha güzel olur ama siz bilirsin iyi oyunlar dilerim
07 Haziran 2023 14:45
Cevap yazabilmek için giriş yapmalısınız!